ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

جزییات حذف کنکور از زبان وزیر علوم

حذف کنکور موضوعی است که امروز وزیر علوم در آخرین روز برگزاری کنکور درباره آن صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 22
کد خبر: ۵۵۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر حذف کنکور در آخرین روز برگزاری کنکور سراسری پر دردسر 99  موضوع صحبت وزیر علوم بود.در حال حاضر کنکور عملا برای 15 درصد داوطلبان کنکور است و 85 درصد از ظرفیت دانشگاه ها قابلیت پذیرش بدون کنکور را دارند.

غلامی گفته امکان حذف کنکور در رشته های پرطرفدار وجود ندارد اما برای حذف کنکور در رشته های دیگر نیاز به همکاری وزارت آموش و پرورش است.  « آموزش و پرورش باید برای  حذف کنکور سه سال آخر تحصیلی دانش آموز را به صورت امتحان نهایی و با ارزیابی یکسان برگزار کند تا دانشگاه ها بتوانند نتیجه تحصیل سه سال دانش‌آموزان را کنار هم قرار دهند و با دقت بیشتری انتخاب کنند.»

گویا سال گذشته وزارت علوم به همراه وزیر آموزش و پرورش  این موضوع را پیگیری کرده و به این راهکار رسیده است.  در غیر این صورت ارزیابی امتحانات نهایی به تنهایی نمی تواند دقت لازم را برای رشته های پر طرفدار فراهم کند.

منصور غلامی گفته  فقط ارزیابی امتحانات نهایی سال آخر دبیرستان دقت لازم را برای رشته های پرطرفدار فراهم نمی کند. به عنوان مثال، به یک رشته محل ۵۰ نفر ظرفیت اختصاص می یابد، اما ناگهان ۲۰۰ نفر شرایط مشابه برای پذیرش در آن رشته دارند که هیچ راهی برای انتخاب آنها نیست و باید کنکور برگزار شود.

 

 حذف کنکور

وزیر علوم تاکید کرد: تا زمانی که این مسأله به صورت استاندارد برطرف نشود، سازمان سنجش و آموزش کشور نمی تواند کاری انجام دهد.

 

این مقام مسوول وزارت علوم همچنین با اشاره به رشته های پرطرفدار دانشگاه ها خاطرنشان کرد: ضرورت برگزاری آزمون برای رشته های پرطرفدار مثل مهندسی، پزشکی و علوم انسانی در دانشگاه های بزرگ مطرح است؛ اما در سایر دانشگاه ها امکان پذیرش بدون آزمون وجود دارد. همانطور که این امر سال گذشته هم انجام شد و امسال فرایند ثبت نام در پذیرش بدون آزمون تا هفته اول شهریور ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه داوطلبان به هر دلیلی تمایل به ثبت نام در آزمون دارند، گفت: با این حال، اگر فردی به هر دلیل مانند مشغله کاری امکان شرکت در کنکور را ندارد و در شهرستان محل زندگی وی، دانشگاه یا رشته پرطرفدار وجود ندارد، در پذیرش بدون آزمون ثبت نام کند.

 

 

جزییات حذف کنکور از زبان وزیر علوم

غلامی با یادآوری اختصاص ظرفیت ۹۱۲ هزار نفری برای پذیرش بدون آزمون، تاکید کرد: رقابت در کنکور برای ۱۵۰ هزار صندلی صورت می گیرد؛ مشکل داوطلبان نداشتن اعتماد کامل به سیستم پذیرش بدون آزمون است.

 

به گفته وزیر علوم، افرادی که از آزمون خود راضی نیستند امکان ثبت نام در فرایند پذیرش بدون آزمون را دارند.

 

کنکور سراسری دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی ۹۹ از ۲۹ مرداد آغاز شد و امروز با برگزاری کنکور زبان های خارجی به پایان رسید.

ارسال نظر